dilluns, 8 d’abril del 2013

La marxadora monistrolenca Carme Robles assoleix pòdium a la Montserrat Nord - Skyrace

La marxadora de Monistrol de Montserrat va participar a l'edició d'enguany de la renovada cursa de muntanya Montserrat Nord - Skyrace. Recordem que es tracta d'una prova de 22 km. en la seva versió més autèntica que recorre el parc natural de la muntanya de Montserrat i que contempla com característica principal l'ascensió al punt més alt del massís com és el pic de Sant Jeroni.

A la categoria masculina han compartit primer lloc del pòdium els atletes Just Sociats i Josep Viñas que travessaven l'arc d'arribada agafats de la mà en l'edició 2013 de la Montserrat Skyrace. Els dos han aturant el rellotge en 1:52:47. Darrera d'ells ha arribat Marc Carós que ha completat el podi masculí de la prova reina. Aquesta constava de 22 quilòmetres i 1.200 metres de desnivell positiu.

En categoria femenina ha estat la campiona del món d'ultra trail, Núria Picas, qui ha entrat amb lletres d'or en el llibre de campions d'aquesta cursa. L'atleta catalana ha firmat un temps de 2:08:13, en la que ha estat la seva primera gran cursa de la temporada. Laia Andreu i Rosa Valls han quedat segona i tercera respectivament, completant un podi de luxe que remarca l'alt nivell competitiu de la Montserrat Skyrace. En total, 700 atletes han pres la sortida des de Monistrol: 400 en la cursa llarga i 300 en la petita.



Carme Robles ha aconseguit pujar al pòdium de la categoria F40.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada