dimecres, 27 de febrer del 2013

Carme Robles es proclama Campiona de Catalunya "indoor" de Marxa Atlètica a Sabadell

Carme Robles va protagonitzar una gran competició en el Campionat de Catalunya de Pista Coberta Màster celebrat el passat Diumenge a Sabadell. Va ser la millor atleta classificada a la prova de 3.000 metres marxa atlètica amb un temps de 15'29´´ que va ser suficient per guanyar la prova i proclamar-se campiona de la seva categoria específica W40.

A la fotografia apareix Carme Robles amb la segona classificada de la categoria W40 María José Artero.

A la mateixa prova cal destacar el rendiment ofert per l'atleta veterà Ignasi Melo que va tornar a ser protagonista, una setmana després de batre el rècord d'Espanya Veterans de 20 km M60. En aquesta ocasió ha estat a la Pista Coberta de Sabadell, durant el Campionat. de Catalunya de Veterans, on l'atleta de la UA Rubí ha realitzat 14'20 "39" en 3.000 m., millorant l'anterior registre nacional de 15'46 "40 de Pedro Pajares.

La millor marca dels atletes masculins en la general màster va ser de Félix Gómez amb 13'39 "96 en M35.