dilluns, 29 d’abril de 2013

Carme Robles contribueix a l'èxit del AVINENT Club Atlètic Manresa en la Lliga Estatal

L'Avinent Club Atlètic Manresa ha guanyat l'encontre de lliga nacional d'atletisme que, sota una intensa pluja, s'ha desenvolupat aquest diumenge a l'estadi del Congost. Amb 206 punts, l'equip femení del CAM s'ha situat al primer lloc del podi, seguit de la formació basca del Super Amara Bat, amb 196,5, les lleidatanes del Lleida UA, amb 152, i la Joventut Atlètica de Sabadell, que s'ha quedat en quarta posició amb 125,5 punts. Han estat tres hores d'atletisme en una jornada satisfactòria pel club manresà, tant pel que fa als excel·lents resultats, com per l'èxit organitzatiu de l'esdeveniment.Carme Robles ha contribuït a l'èxit del Club Avinent Atlètic Manresa assolint la segona posició a la prova de 5.000 metres marxa atlètica amb un temps de 27'44"44.

Es tracta d'un èxit més de la formació manresana que està en un idil·li permanent amb l'elit de clubs des de fa divuit anys, i que no vol, pel que han deixant patent sobre el sintètic manresà, separar-se de la Primera Divisió Estatal.

Els equips per a la propera jornada del 19 de maig seran el Lucus Caixa Galicia, el CA Silla d'Alacant i l'Atletismo Alcorcón. L'encontre, el més probable es que es celebri en la població madrilenya d'Alcorcón.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada