dimecres, 27 de febrer del 2013

Carme Robles es proclama Campiona de Catalunya "indoor" de Marxa Atlètica a Sabadell

Carme Robles va protagonitzar una gran competició en el Campionat de Catalunya de Pista Coberta Màster celebrat el passat Diumenge a Sabadell. Va ser la millor atleta classificada a la prova de 3.000 metres marxa atlètica amb un temps de 15'29´´ que va ser suficient per guanyar la prova i proclamar-se campiona de la seva categoria específica W40.



A la fotografia apareix Carme Robles amb la segona classificada de la categoria W40 María José Artero.

A la mateixa prova cal destacar el rendiment ofert per l'atleta veterà Ignasi Melo que va tornar a ser protagonista, una setmana després de batre el rècord d'Espanya Veterans de 20 km M60. En aquesta ocasió ha estat a la Pista Coberta de Sabadell, durant el Campionat. de Catalunya de Veterans, on l'atleta de la UA Rubí ha realitzat 14'20 "39" en 3.000 m., millorant l'anterior registre nacional de 15'46 "40 de Pedro Pajares.

La millor marca dels atletes masculins en la general màster va ser de Félix Gómez amb 13'39 "96 en M35.

Resultats complerts del Campionat

dijous, 7 de febrer del 2013

Carme Robles participarà a la MONTSERRAT SKYRACE


Carme Robles la marxadora de Monistrol de Montserrat que defen els colors del Club AVINENT MANRESA participarà a l'edició 2013 de la MONTSERRAT SKYRACE. Una de les curses de muntanya més emblemàtiques del nostre país CATALUNYA.


A cavall de les comarques del Bages, l’Anoia i el Baix Llobregat, s’aixeca el massís de Montserrat símbol de Catalunya. La serra dibuixa un contorn tan singular que desperta l’admiració d'aquells que gosen desafiar-la. Tots, sense excepció.
​​
Darrera la peculiaritat d'aquesta forma hi ha un còctel d'emocions i sensacions que ens fan sentir intensament vius. Tretze ermites i un Monestir parlen d'espiritualitat El patrimoni cultural incalculable recorda les llegendes forjades. I la infinitat de vies d'escalada mostren una altra manera d'entendre la muntanya. La compartim, però no ens calen arnesos ni cordes. Unes vambes ens basten per fer allò que més ens agrada: córrer.​​

Ha arribat el moment se d'endinsar- se en la silueta rocallosa per viatjar a través d'ella fins al cor del massís, on s’amaga la vegetació ufanosa i la fauna més salvatge. És el moment de lluitar contra el vertigen de la canal de Sant Jeroni per tocar el sostre de Montserrat. De Monistrol fins al cel més emblemàtic de Catalunya. No hi ha excuses ni sobren raons. El pròxim 7 d'Abril la Montserrat Skyrace.

 


Video promocional protagonitzat per l'atleta de l'AVINENT - MANRESA Just Sociats.


Una de les curses de muntanya més emblemàtiques del nostre país. El parèntesi tan sols ha durat un any perquè Klassmark ha decidit catapultar-la al lloc on li pertoca. És l’hora de reinventar-se. Nou recorregut més tècnic i exigent. Un viatge extraordinari pels corriols i secrets d'aquestes muntanyes. El destí ha volgut que se'ns presenti una altra oportunitat de formar part de la immensitat de casa nostra. Més informació.