dimecres, 23 de novembre del 2011

Carme Robles un any més entre les millors atletes de l'Avinent - Club Atlètic Manresa

El Club Atlètic Manresa celebrarà aquest divendres la seva nit de campions

El CAM celebrarà aquest proper divendres la seva nit de campions amb una vetllada que començarà a dos quarts de deu de la nit a Sant Benet de Bages. La festa comptarà amb la presència de l’alcalde de Manresa i també regidor d'Esports, Valentí Junyent, així com la del president de la Federació Catalana d’ Atletisme, Romà Cuyàs, i el Director Comercial del grup Vilardell Purtí, espònsor del club, Jordi Roy. Serà una gala, en la que es preveu un rècord d’assistència amb mes de 170 comensals, on es guardonaran els i les millors atletes de l’entitat manresana en aquest 2011.


En la fotografia la marxadora monistrolenca Carme Robles, juntament amb el Sr. Lolo Hivern i les atletes Anna Circuns i Judit Esther rebent un premi en una edició anterior d'aquest destacat esdeveniment de l'esport manresà.

Més informació

dimecres, 9 de novembre del 2011

Carme Robles va participar a la cursa de muntanya Montserrat Nord

Per sisè any consecutiu, la botiga d'esports Balcó de la Lluna, i el Club Muntanyenc Monistrolenc, han unit esforços per dur endavant la celebració de la Cursa de Muntanya Montserrat Nord. La marxadora del club AVINENT - Manresa Carme Robles ha participat novament en aquest important esdeveniment esportiu que te com a marc la població on resideix i la muntanya de Montserrat. Malgrat que aquest tipus de curses no esdevenen la seva especialitat atlètica va classificar-se en un meritori primer lloc d'entre les atletes locals que van participar a l'edició de 2011.


La cursa que va tenir com a guanyadors/es:

Dones } 1ª- Judit Casas amb un temps de 2 hores 45' 18'' == 2ª- Anna Comet, 2 h.50'23'' == 3ª Mercè Arcos, 2 h.52'32''
Homes } 1er.- Xavier Espinya, 2 h. 15' 51'' == 2º- Marc Caros, 2 h. 16' 13'' == 3er.-Rafel Pars, 2 hores, 16' 58''

En el següent enllaç podeu veure tot un seguit de fotos de l'esmentada prova.