diumenge, 16 d’octubre del 2011

Carme Robles venç a la prova de 10 qms. de Pollestres (França)

Carme Robles, l'atleta de Monistrol de Montserrat, que defen els colors del AVINENT Club Atlètic Manresa ha guanyat aquest matí la prova absoluta de 10 qms. marxa al Meeting Internacional de Pollastres a la Catalunya Nord.  En segon lloc ha arribat l'atleta del Futbol Club Barcelona Anna Galín. Els temps encara no s'ha publicat oficialment en el moment de realitzar el post d'aquesta entrada al blog.

dijous, 13 d’octubre del 2011

Carme Robles participarà en el meeting de marxa de Pollestres (Catalunya Nord - França)

La marxadora Carme Robles participarà representant una delegació d'atletes de la Catalunya Sud.

Carme Robles serà una de les atraccions de la 2ª edició del Meeting de Marxa Atlètica de Pollestres. Carme participarà en la prova de 10 quilometres on espera millorar el registre aconseguit al passat Campionat d'Espanya on es va proclamar campiona en la categoria W-35.

Cartell del Meeting

Carme Robles Campiona d'Espanya

Carme Robles es proclama Campiona d'Espanya de 10.000 metres marxa W-35

Carme Robles es proclama Campiona d'Espanya de 10.000 metres marxa W-35 Carme Robles la marxadora monistrolenca que defèn els colors del Club Atletisme Manresa es va proclamar el passat diumenge Campiona d'Espanya de 10.000 metres marxa en els campionats celebrats a Ascó